Kittens 2024
Omhoog Kitten Info WTSN Overzichten


Beschikbare kittens in WTSN

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Cora Hoffmann, mob. 06 39677186
(Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag 13.00 tot 18.00 uur)
e-mail: wtsnkittens@gmail.com

Kittenadviesprijs voor de kittens die via de WTSN aangeboden worden is € 850,00
Dit bedrag is inclusief
PRA-rdAc test (indien één van de ouders drager is) met 3x ontwormen, 2x enten en stamboom papieren én chipregistratie.


 


4 juli 2024

Dolashome Rakas Onni
&
Popocatepetl JeeDee YaY

4 kittens

Cattery Dolashome

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


21 juni 2024

Kiki Rosella de Cascabel
&
 Spadino - Ch.Popocatepetl Ricardo

5 kitten

Cattery Testa la Muta

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


16 juni 2024

Sakescha Shifra
&
Via Vai Viotti

4 kittens (gereserveerd)

Cattery Thaimaster

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186

 


15 juni 2024

Diba van de Rode Zonnehoed
&
Shabloel Hercules

4 kittens

Cattery van de Moermond

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


21 mei 2024

Rheza - Zara of Blue Admiration
&
Via Vai Viotti

6 kittens (gereserveerd)

Cattery Popocatepetl

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186

 


18 februari 2024

Fa - Sie Faa Khit Feng Shui
&
Tongpo - Areerat's Dark Drakon

1 kitten (gereserveerd)

Cattery Feng Shui

Koop geen kittens zonder stamboom via Marktplaats.nl, het is pure misleiding. Zonder stamboom, geen DNA-test aanwezig, meestal geen volledige enting en ID chip en garantie tot de deur! Bijna altijd gaan de kittens veel te jong bij hun moeder weg en na een paar maanden heeft de moeder weer een nest. Inteelt of erfelijke ziekten zijn onbekend en ook niet belangrijk voor deze mensen, die absurd hoge prijzen vragen voor een kitten die ergens op lijkt. Marktplaatsverkoop is koop van een broodfokker, poezen worden uitgebuit en als ze niet meer produceert, de deur uitgezet!

Bij export naar een liefhebber of fokker in het buitenland is de adviesprijs € 1250,00 inclusief benodigde entingen (ook Rabies enting), DNA-gentest (indien nodig) en drie weken langer verzorging. (borg van 50% na eerste enting en gentest uitslag geadviseerd)

Zie:www.licg.nl/invoereisen-per-land-europa/

De kittens die in de werkgroep worden geboren hebben allemaal een stamboom. Ze zijn voldoende ontwormd, 2x ingeënt en hebben een identificatie chip, een Europees paspoort en kitten koopcontract.

Kittens die mogelijk ingezet gaan worden voor de fok, is afgesproken dat de PRA-rdAc gentest bekend moet zijn. Tenzij beide ouders geen drager kunnen zijn, door DNA testen in verleden. Socialisatie is een belangrijk onderdeel in de eerste 13 weken van hun leven en daar wordt veel aandacht aan gegeven.

Het afstammingsbewijs garandeert de raszuiverheid en waarborgt het specifieke karakter van de Siamees of Thai. Het is het officiële bewijs van zijn ouderlijke afstamming. U kunt bovendien controleren dat het kitten vrij van inteelt is.

Informatie voor de fokkers met een nestje:

PRA-rdAc DNA gentest
Afspraak is dat poezen en katers voor de dekking PRA-rdAc getest zijn of bewezen PRA vrij.
Kittens van een PRA drager x een PRA vrije ouder kunnen getest worden op jonge leeftijd (3-4 weken oud).
Pas na de uitslag worden kittens via de WTSN aangeboden.

De adviezen voor dek combinaties, de website promotie, het beantwoorden van vragen en de kitten wachtlijst is een service van de kerngroep voor de fokkers. Ook wil de WTSN doorgaan met autopsie vergoeding en een compensatie aanbieden voor de gentest die geadviseerd wordt door de kerngroep als daar reden voor is bij poesen en katers geboren voor 2018.

Een kitten zonder stamboom is officieel geen raskat. Omdat een serieuze fokker nooit zonder stamboom fokt, komt een kitten zonder stamboom uit de ongecontroleerde katten fokkerij.  Goed fokken kan niet zonder de gegevens van de voorouders te kennen. Een goede fokker probeert de beste combinatie te maken om een nestje te laten komen. Daarbij zijn niet alleen de ouders belangrijk, maar ook de voorouders tot wel 10 generaties terug. Met de stamboom papieren kunt u ook de foto's van de voorouders in de website opzoeken en daarmee een idee hebben hoe het uiterlijk van het kitten gaat worden. Ook is met een stamboom vrijwel zeker dat het kitten voldoet aan de rasomschrijving Thai of traditionele Siamees.


Het hoeft niet altijd "show kwaliteit" te zijn of persé om een nestje mee te fokken, maar als u geld uitgeeft voor een rasdier, wilt u natuurlijk ook echt wat moois hebben en een kitten met super Siamees karakter.

Karakter en gezondheid is bij de werkgroep leden het belangrijkste uitgangspunt, maar ook het welzijn van de moederpoes en haar kittens staat zeer hoog in het vaandel. Daarom gaan de kittens pas weg als ze 13 weken oud zijn, een identificatie chip hebben en volledig geënt zijn. Moederpoes krijgt hooguit maar 1 maal per jaar een nestje kittens. Zo houden we de moederpoes gezond en een volgend nestje komt pas als ze volledig hersteld is.

Het is altijd mogelijk om beide ouders van een kitten te leren kennen, daarvoor kunt u desbetreffende kater eigenaar benaderen en ook van te voren het nestje bezichtigen. Hiermee kunt u een idee krijgen hoe het karakter is van een Siamees en of dat bij uw situatie past.

Kittenkoopovereenkomsten

Koopovereenkomst WTSN Thai kitten MET autopsie verplichting
(
Folder Autopsie Faculteit Diergeneeskunde - Utrecht)

Kittenadviesprijs is voor de kittens geboren na 1 Januari 2024 € 850,00 Dit bedrag is inclusief PRA-rdAc test (indien één van de ouders drager is) met 3x ontwormen, 2x enten en stamboom papieren én chipregistratie.

Bij export naar een liefhebber of fokker in het buitenland is de adviesprijs € 1250,00 inclusief benodigde entingen (ook Rabies enting), combi-gentest indien aangevraagd en drie weken langer verzorging. (borg van 50% na eerste enting en gentest uitslag geadviseerd)

Engelse vertaling Koopovereenkomst

De WTSN kittenprijs voor buitenlandse fokkers is hoger dan de Nederlandse prijs door de benodigde entingen voor het land waar het naar toe gaat en de langere tijd dat het kitten moet blijven voor deze de grens over mag. Informatie hierover kunt u zien op de website LICG (Landelijk Informatie Centrum Huisdieren)

When our kittens go to foreign countries as family- or breeding cats, the price is € 1.250,00 This price is inclusive all necessary vaccinations, identification chip, DNA-gentest if necessary, pedigree papers, ownership documents and deworming treatment and three weeks more take care of the kitten, before it can be transported to foreign countries.
 

Omhoog Contact & Informatie De Thai Catteries & liefhebbers Kittens 2024 Thai katers Herplaatsing In het zonnetje Fokker Informatie Medische Informatie Favorite Websites

Copyright © 1999-2024 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 29-05-2024