Herplaatsing
Omhoog

Update: Bourbon is naar een fijn huisje gegaan!

Haar naam is Bourbon , 15 jaar oud, ze is een praatjesmaker en kroeldoos

Haar baasje is flink op leeftijd en heeft sinds enkele maanden een ingeklapte wervel waardoor ze niet meer voor haar kan zorgen . Bourbon heeft de neiging om echt vlak voor de voeten te lopen (want stel je voor dat je haar niet opmerkt) ook heeft Bourbon ivm haar leeftijd wat last van haar zicht en loopt tegen tafels en stoelen, maar daar last ze zich niet door kennen .

Ze kan hele avonden en als het even kan hele dagen op je schoot liggen spinnen. Maar zoekt ook gerust haar rust op . Ze is eigenlijk haar hele leven alleen. Ze zoekt een rustige omgeving, kan evt in een rustige tuin, maar daar heeft ze de afgelopen drie jaar niet naar getaald . Rust is eigenlijk wat ze zoekt bij een baasje die gezellig met haar mee wil kletsen en haar een mooie oude dag wil geven.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Cora Hoffmann, mob. 06 39677186
(Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag 13.00 tot 18.00 uur)
e-mail: wtsnkittens@gmail.com

Herplaatsing volwassen Thai en ouderwets type Siamezen

Zo nu en dan krijgen we het verzoek om een volwassen Thai (of oud type Siamees) te herplaatsen. Dit kan vele uiteenlopende redenen hebben. Ook krijgen we aanvragen van mensen die liever een volwassen dier hebben dan een kitten. Volwassen dieren zijn vaak wat rustiger en stabieler van karakter.

De aangeboden volwassen Thai's zijn altijd gecastreerd en hebben natuurlijk hun benodigde entingen gehad.

Een herplaatsing gebeurd altijd in overleg tussen beide partijen en met een proeftijd van een bepaalde periode.


Meestal wordt een bedrag van ongeveer 100 tot 200 euro gevraagd voor en herplaatsing. Bij jonge katten is de prijs afhankelijk van de leeftijd van herplaatsing en gaat dat in overleg met de eigenaar.

Omhoog Contact & Informatie De Thai Catteries & liefhebbers Kittens 2024 Thai katers Herplaatsing In het zonnetje Fokker Informatie Medische Informatie Favorite Websites

Copyright 1999-2024 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 31-01-2024