Contact & Informatie
Omhoog WTSN documenten Rechten & Plichten WTSN fokkerscode

Voorzitter & Informatie over de activiteiten van de werkgroep

Kitten informatie/herplaatsing volwassen Thai’s

 • Voor informatie kunt u contact opnemen met: Cora Hoffmann
  mob. 06 39677186 (Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag 13.00 tot 18.00 uur)
  E-mail: wtsnkittens@gmail.com
   

 • Als er kittens worden aangemeld bij Cora, worden er kosten berekend. Per "aangeboden" kitten 10 euro. Zorg voor duidelijk en goed overleg met Cora welke kittens een baasje zoeken (kleur/geslacht/foto's) en welke kittens er niet meer beschikbaar zijn.
  Zodra er overgemaakt is kan Cora aan de slag

  • NL72 INGB 0004 6148 57 t.n.v. GC Brouwers.

 • Herplaatsing voor WTSN leden/Thai's € 20,00 (€ 30,00 voor een stelletje) vooraf overgemaakt, vergoedingsprijs van de herplaatser is vooraf bekend.

 • Herplaatsing voor niet WTSN leden/Thai's € 30,00 (€ 40,00 voor een stelletje) vooraf overgemaakt, vergoedingsprijs van de herplaatser is vooraf bekend.

Penningmeester

 • Gemma Brouwers, e-mail: info@traditionelesiamezen.nl
  WTSN bijdrage “aankomend lid”, “liefhebber lid” of “fokker lid” is € 25,00 per kalender jaar, na 1 juni € 15,00 (2 nieuwsbrieven en informatie)
   

 • Aanmeldingsformulier kunt u vinden op pagina: documenten
  Overmaken bijdrage:  NL72 INGB 0004 6148 57 t.n.v. GC Brouwers, te Dordrecht

Alle inkomsten worden gebruikt om de Thai te promoten in diverse kattenmagazines, de gezondheid van de Thai te monitoren door het stamboom programma en naar lezingen te gaan, autopsie kosten te betalen, de nieuwsbrief uit te geven en de kosten voor de website en domeinnaam te betalen.

Redactie WTSN nieuwsbrief

Adviserende kerngroepleden

Ook een nestje fokken?

Bent u werkgroeplid en wilt u advies over de beste combinatie voor een te realiseren nestje kunt u informatie vragen aan:

Wij beschikken over een prachtig STAMBOOM programma met meer dan 45.000 voorouders van Thai's en Siamezen.

Koop géén kittens zonder stamboom via Marktplaats.nl, het is pure misleiding. U krijgt geen stamboom, geen DNA-test, geen volledige enting, geen chip en garantie tot de deur! Bijna altijd gaan de kittens veel te jong bij hun moeder weg en na drie maanden heeft de moeder vaak weer een nest.

Marktplaatsverkoop is vaak koop van een broodfokker, poezen worden uitgebuit en als ze niet meer produceert, de deur uitgezet! Inteelt of erfelijke ziekten zijn onbekend en ook niet belangrijk voor deze mensen, die absurd hoge prijzen vragen voor een kitten die ergens op lijkt.

Nieuwsbrief uitgaven digitaal
(nabestellen uitgaven kan zolang te voorraad strekt, voor € 10,00 per stuk, inclusief porto kosten)


 

Omhoog Contact & Informatie De Thai Catteries & liefhebbers Kittens 2024 Thai katers Herplaatsing In het zonnetje Fokker Informatie Medische Informatie Favorite Websites

Copyright © 1999-2024 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 29-05-2024