Kitten Info WTSN
Omhoog

Informatie over de koop van een WTSN kitten

Koop geen kat bij een dierenwinkel. Koop geen kitten die aangeboden wordt voor de 13 weken oud en niet 2x gevaccineerd is tegen katten- en niesziekte! Vaak zijn deze dieren afkomstig van onbetrouwbare adressen, broodfokkers die hun poezen uitbuiten en niet op gezondheid letten, kittens zijn onvoldoende gesocialiseerd en is de kans op ziekten is zeer groot. Zorg dat u vooraf goed geïnformeerd bent over de kosten na de aanschaf van uw kat, lees deze informatie goed door.

Bijsluiter aankoop van een kat (informatiefolder)

Koop geen kittens zonder stamboom via Marktplaats.nl, het is pure misleiding. Zonder stamboom, geen DNA-test aanwezig, meestal geen volledige enting en ID chip en garantie tot de deur! Bijna altijd gaan de kittens veel te jong bij hun moeder weg en na drie maanden heeft de moeder weer een nest.

Het afstammingsbewijs garandeert de raszuiverheid en waarborgt het specifieke karakter van de Siamees of Thai. Het is het officiële bewijs van zijn ouderlijke afstamming. U kunt hiermee controleren dat een kitten vrij van inteelt is. Het koopcontract geeft u informatie waar u recht op heeft als er toch iets gebeurd met de gezondheid van een kitten. "De deur" blijft altijd open!

Beschikbare kittens in WTSN

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Cora Hoffmann, mob. 06 39677186
(Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag 13.00 tot 18.00 uur)
e-mail: wtsnkittens@gmail.com

Het kitten is voldoende ontwormd, heeft een gezondheids verklaring en een dieren paspoort. Het entschema is afhankelijk van het standpunt van de dierenarts die het kitten vaccineert.

De WTSN kittens worden verkocht met een koopovereenkomst.

Koopovereenkomst WTSN Thai kitten (Folder autopsie Faculteit de Diergeneeskunde - Utrecht)

Een duidelijke koop overeenkomst bij de verkoop van een kitten. Blauw gemarkeerde gedeelten dient gebruiker zelf aan te passen.
Kittenadviesprijs is voor de kittens geboren na 1 januari 2024 € 850,00 Dit bedrag is inclusief PRA-rdAc test (indien één van de ouders drager is) met 3x ontwormen, 2x enten en stamboom papieren én chipregistratie.

Bij export naar een liefhebber of fokker in het buitenland is de adviesprijs € 1.250,00 inclusief benodigde entingen (ook Rabies enting), eventueel een combi-gentest en drie weken langer verzorging. (borg van 50% na eerste enting en gentest uitslag geadviseerd)

Engelse vertaling Koopovereenkomst

De WTSN kittenprijs voor buitenlandse fokkers is hoger dan de Nederlandse prijs door de benodigde entingen voor het land waar het naar toe gaat en de langere tijd dat het kitten moet blijven voor deze de grens over mag. Lees ook het Rabiës protocol

Informatie hierover kunt u zien op de website LICG (Landelijk Informatie Centrum Huisdieren)

When our kittens go to foreign countries as family- or breeding cats, the price is € 1.250,00. This price is inclusive all necessary vaccinations, identification chip, if necessary combi-gentest, pedigree papers, ownership documents and deworming treatment and three weeks more take care of the kitten, before it can be transported to foreign countries.

Alle kittens van de werkgroepleden groeien op in de huiskamer met andere huisgenoten, mensen en dieren. De fokker houdt ook naderhand graag contact over hoe het met de kleintjes gaat. Als er wat is kunt u altijd een beroep doen op de fokker van het kitten. Met zorgvuldigheid en beleid kiest men een goede combinatie voor poes en kater, zodat inteelt vermeden kan worden. Voor een dekking worden de benodigde testen gedaan om infectieziekten uit te sluiten.

Wilt u meer informatie over herplaatsing volwassen Thai of oud type Siamezen, kijk dan op de pagina "Herplaatsing Thai"  Wilt u zien welke kittens er momenteel beschikbaar zijn, kijk dan op de volgende pagina's

 

Omhoog Kitten Info WTSN Overzichten

Copyright © 1999-2024 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 31-01-2024