In het zonnetje
Omhoog


 

Een warm thuis gezocht voor Max en Binkie.

Max Kahurangi is traditionele siamees, chocolate point, geboren 10-08-2011 uit een nest via de WTSN. Binkie is een stoere seal point, een kruising van siamees en ragdoll. Geboren 27-01-2017.

Max

Nadat Max zijn broertje verloor kwam Binkie bij Max wonen en werd zijn kameraad. Het is een leuk stel. Ze hebben elke dag onderling kort een meningsverschil, maar slapen ook bij elkaar en likken elkaar.

Binkie

Ze houden van aandacht: spelen (bijv. apporteren), bij je liggen en knuffelen. Ze tonen dat elk op hun eigen unieke manier.


Wegens gezondheidsredenen kan het huidige baasje helaas niet meer voor ze zorgen. Omdat Max en Binkie maatjes zijn zoeken we een fijn thuis waar ze samen welkom zijn.

Als je belangstelling hebt en/of vragen kun je contact opnemen met

Rosemarijn Sorbi: 06 14370270


Links Binkie, Rechts Max Kahurangi

Of via onderstaand nummer.

 

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Cora Hoffmann, mob. 06 39677186
(Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag 13.00 tot 18.00 uur)
e-mail: wtsnkittens@gmail.com

Omhoog Contact & Informatie De Thai Catteries & liefhebbers Kitten Info WTSN Thai katers Herplaatsing In het zonnetje Fokker Informatie Medische Informatie Favorite Websites

Copyright 1999-2021 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 22-11-2022