In het zonnetje
Omhoog


 

Voor een speciale Thai die door omstandigheden een het warme mandje zoekt.


Twee lieve Siamezen op zoek naar een nieuw huisje!

Wij zijn op zoek naar een nieuw huisje voor onze lieve Siamezen Sjoef (2 jaar oud) en Jeppe (1,5 jaar oud).


Wegens persoonlijke omstandigheden kunnen ze helaas niet bij ons blijven wonen.

Sjoef en Jeppe houden -net als alle Siamezen- erg van aandacht en zijn daarom op zoek naar een fijne plek, waar ze alle aandacht van de wereld krijgen en de ruimte hebben. Een baasje dat veel met ze knuffelt, speelt en geen lange dagen weg van huis is. Ze zijn ononafscheidelijk en willen daarom graag samen geadopteerd worden.

Sjoef is een seal point thai Siamees met stamboom.

Jeppe is een chocolate point thai Siamees zonder stamboom.

Ze zijn erg lief, aanhankelijk en op mensen gericht. Ook gaan ze heel graag naar buiten. Omdat we ze niet alleen de straat op durfden te laten, lieten we ze altijd uit aan een tuigje. Dit vinden ze heerlijk. Sinds kort laten we ze zonder tuigje los in de tuin zodat ze iets meer vrijheid hebben. Wanneer je over een afgesloten tuin beschikt, is dit geen probleem. Zoals gezegd zijn beide katten erg lief en makkelijk in de omgang. Nageltjes knippen, borstelen en optillen is geen enkel probleem. Bijten en krabben doen ze nooit.

Zoals gezegd zijn de katten dikke vrienden en willen daarom ook erg graag bij elkaar blijven.

Beiden zijn -zoals alle Siamezen- erg vocaal en maken graag een praatje met je. Wanneer ze bepaalde ruimtes niet in mogen of lang alleen zijn geweest, kunnen ze erg luid miauwen.


In het ideale huisje zijn ze zoveel mogelijk gezellig bij hun baasje in de buurt. Daarnaast zijn beide katten erg nieuwsgierig, actief en zoeken graag de hoogte op. Ze onderzoeken alles en bovenop de kast zijn ze helemaal gelukkig!

Sjoef is iets avontuurlijker en laat duidelijk merken wat hij wil. Een dag niet naar buiten, is een dag niet geleefd! Jeppe is een echte knuffel en ligt het liefst in je nek of bij je in bed. Jeppe ziet Sjoef -die iets ouder is- als zijn voorbeeld en volgt vaak zijn bewegingen door het huis.

Beiden zijn erg leuk met kinderen en helemaal gezond. Hun behoeften doen ze op de gedeelde kattenbak.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Gertrude v/d Zee, mob. 06 39677186
(
dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 19.30 uur)
of e-mail: wtsnkittens@gmail.com

 

Omhoog In het zonnetje Contact & Informatie De Thai Catteries & liefhebbers Kitten Info WTSN Thai katers Herplaatsing Fokker Informatie Medische Informatie Favorite Websites

Copyright 1999-2017 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 03-06-2018