Oriris & Yelin
Omhoog


Ch.Yelin Miniel van Isollojach

Yelin is al helemaal gewend bij mij en Osiris. Osiris is regelmatig even op stap maar als hij thuis is liggen Yelin en hij bij elkaar. Op zondag 5 december 2004 heeft Yelin bij de NVvK in Aalsmeer haar 3e CAC behaald. Ze is dus nu Kampioen. Ook werd ze voorgedragen voor Best in show, en aangezien haar keurmeester nog 11 andere open poezen had om uit te kiezen, toch een hele prestatie. Mijn eerste siamees die zich rustig gedraagt op een show. Zij heeft een zacht stemmetje maar weet feilloos aan te geven als ze naast het droogvoer ook weer wat uit een blikje wil hebben. Staat Osiris voor de deur dan komt ze dat ook vertellen. Yelin heeft met Osiris het hele huis ter beschikking. Af en toe komen de 2 poezen van mijn zoon hier logeren, maar die trekken dan toch meer met elkaar op dan met Yelin. Sinds Basha er niet meer is, richt ze zich meer tot mij dan voor die tijd. Zo'n pratende poes is echt een verrijking van het dagelijks bestaan.

Osiris (31-10-1994)

Osiris is een prachtige chocolate-point Siamees, erg groot en stevig. Zijn point kleur is mooi warm chocoladebruin en deze zomer was zijn lijf bijna wit.

Osiris is familie van Basha, zijn grootvader aan moeders kant komt uit hetzelfde nest als Basha. (Helaas hebben wij Basha 19-8-2004 laten inslapen op 17 jarige leeftijd) Osiris was in zijn iets jongere jaren de schrik van de buurt, menig vogeltje of knaagdier heeft hij voor ons gevangen, zelfs een keer een kooi-karper uit de vijver van de buren. Tegenwoordig jaagt hij een stuk minder, maar hij blijft het heerlijk vinden om buiten te zijn, Osiris en Yelin, december 2004vaak ligt hij dan half verscholen onder een struik. Osiris houdt er niet van om opgepakt te worden. Als hij geaaid wil worden dan gaat hij op zijn rug liggen met zijn buik naar je toe. Osiris heeft ook soms de neiging je wakker te meppen als hij vindt dat je te lang blijft slapen, hij wil dan eten en daar moet jij voor zorgen! De kattenren is klaar. Met name de uitloop geeft de dames of heren de gelegenheid om te rennen en de zon op te zoeken. Osiris (de enige kat die niet in een kooi te houden is) zoekt hen soms op.

Oriris en Yelin

Wickey Geertsema: wickey.geertsema@hetnet.nl

Omhoog Cattery Aldonsa Cattery Amalthea Cattery Anyamanii Cattery Arlasina Cattery Asenka Cattery Ashra's Cattery Baduhenna Cattery Beauquesne Cattery Becabacat Cattery Birraio Cattery Bodayin Cattery Cascabel Cattery Chan Rak Kun Cattery Cinekat Cattery Cinshi Cattery Corstajepa Cattery Diara Due Mila Quattordici Cattery Feng Shui Cattery Flynnyara Cattery Gassho Meiso Cattery Girones Cattery Guami Cattery los Guapos Cattery v/d Hijkerhoeve Cattery Hastinapura Cattery Hochterhoeve Huellas Latinas Cattery Jematori Cattery Kaatje Cattery El Khamsa Cattery Koh Banka Cattery Kwebbels Van het Lenteklokje Cattery Liry Tom Cattery Majicou Cattery v/d Mansborgh Cattery El Mobotan Cattery v/d Moermond Cattery Mostiamo Cattery Nagual Cattery Nausikań Cattery Nisma Cattery Paithoon Cattery Payakaroon Cattery Popocatepetl Cattery Ramosbrasa Van de Rode Zonnehoed Cattery Rosa Mundi Cattery Sakescha Sangat Manis Cattery San Telmo Cattery Shabloel Cattery Shatazou Cattery Siam's Cat Love Cattery Singto Cattery Simsalabim Cattery Sumalee Cattery Thaimaster Cattery Thong Kam Cattery del ThyMar Cattery Tizzunplaetje Cattery Tjen Foe Thai Cattery Tory Cattery Via Vai Cattery Vyomesh Cattery Vittsj÷'s Cattery Wat Arun Cattery Xaymni si Khram Cattery ZaWi Vesper & Audrey Abeltje Susu, Budhike & Elsie Shiva la Sorpresa Peluda Beauty & Choco Fleur en Lotje Sirikit Sie Faa Taa Oriris & Yelin Lotje, Sam en Ben Sjokko & La-Wan Zanga de Cascabel

Copyright ę 1999-2017 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 20-11-2017