Kittens 2020
Omhoog


Beschikbare kittens in WTSN

Voor informatie kunt u contact opnemen met Gertrude v/d Zee, mob. 06 39677186
(DINSDAG, WOENSDAG en VRIJDAG van 13.00 tot 19.00 uur)
e-mail: wtsnkittens@gmail.com

Kitten adviesprijs in Nederland is € 700,00. Inclusief PRA-rdAc gentest (indien één van de ouders drager is)

Bij export naar een liefhebber of fokker in het buitenland is de adviesprijs € 1250,00 inclusief benodigde entingen (ook Rabies enting), DNA-gentest (indien nodig) en drie weken langer verzorging. (borg van 50% na eerste enting en gentest uitslag geadviseerd) Zie:www.licg.nl/invoereisen-per-land-europa/

De kittens die in de werkgroep worden geboren hebben allemaal een stamboom. Ze zijn voldoende ontwormd, 2x ingeënt en hebben een identificatiechip. Een Europees paspoort en kitten koopcontract is hierbij inbegrepen.

Kittens die mogelijk ingezet gaan worden voor de fok, is afgesproken dat de PRA-rdAc gentest bekend moet zijn. Tenzij beide ouders geen drager kunnen zijn, door DNA testen in verleden. Socialisatie is een belangrijk onderdeel in de eerste 13 weken van hun leven en daar wordt veel aandacht aan gegeven.

Het afstammingsbewijs garandeert de raszuiverheid en waarborgt het specifieke karakter van de Siamees of Thai. Het is het officiële bewijs van zijn ouderlijke afstamming. U kunt bovendien controleren dat het kitten vrij van inteelt is.


Nestjes Werkgroep Traditionele Siamezen Nederland 2020


22 Oktober 2020

Vaiana Koh Banka
&
Faa Rohng Feng Shui

4 kittens

Cattery Rode Lotus

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


14 Oktober 2020

Rheza - Zara of Blue Admiration
&
Paco Gianni Beauquesne

7 kittens

Cattery Popocatepetl

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


11 Oktober 2020

Mayli - Phakkhom Feng Shui
&
Bliksem

4 kittens

Cattery Tâo

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


2 September 2020

Aimée Koh Banka
&
Bliksem

7 kittens

Cattery Koh Banka

Zes weken na geboorte zijn kleur en geslacht duidelijk.
Meer informatie
 wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


11 Augustus 2020

Anyamanii's Aisha
&
Faa Rohng Feng Shui

4 kittens (Gereserveerd)

Cattery Anyamanii


27 juli 2020

Bleuette's Evy
&
WC.Weltstar von Penski

4 kittens (Gereserveerd)

Catery Dolashome

Informatie voor de fokkers met een nestje:

PRA-rdAc DNA gentest
Afspraak is dat poezen en katers voor de dekking PRA-rdAc getest zijn.
Kittens van een PRA drager x een PRA vrije ouder moeten getest worden op jonge leeftijd (3-4 weken oud).
Pas na de uitslag kunnen kittens via de WTSN aangeboden worden.

Als er een nestje is gekomen en er kittens worden opgegeven bij Gertrude, worden de kosten berekend afhankelijk van de grootte van het nestje. Pas na overmaken van het bedrag (ter grootte van het nestje) kunt u gebruik maken van de wachtlijst en wordt uw cattery gepromoot op de website. U kunt foto's plaatsen en informatie geven over uw kittens, zodat belangstellenden vooraf kunnen zien hoe uw kittens opgroeien.

De adviezen voor dek combinaties, de website promotie, het beantwoorden van vragen en de kitten wachtlijst is een service van de kerngroep voor de fokkers. Ook wil de WTSN doorgaan met autopsie vergoeding en een compensatie aanbieden voor de gentest die geadviseerd wordt door de kerngroep als daar reden voor is bij poesen en katers geboren voor 2018. Daarom vragen we de bijdrage van de fokkers met nestjes.
Onafhankelijk hoeveel kittens er opgegeven worden bij Gertrude, wordt er 10 euro per kitten in het nestje gevraagd.
Dus bijvoorbeeld een nestje van 2 gezonde kittens 20 euro, een nest van 7 gezonde kittens 70 euro.

NL72 INGB 0004 6148 57 t.n.v. F.Pekelaer - inz. WTSN

Een kitten zonder stamboom is officieel geen raskat. Omdat een serieuze fokker nooit zonder stamboom fokt, komt een kitten zonder stamboom uit de ongecontroleerde katten fokkerij.  Goed fokken kan niet zonder de gegevens van de voorouders te kennen. Een goede fokker probeert de beste combinatie te maken om een nestje te laten komen. Daarbij zijn niet alleen de ouders belangrijk, maar ook de voorouders tot wel 10 generaties terug. Met de stamboom papieren kunt u ook de foto's van de voorouders in de website opzoeken en daarmee een idee hebben hoe het uiterlijk van het kitten gaat worden. Ook is met een stamboom vrijwel zeker dat het kitten voldoet aan de rasomschrijving Thai of traditionele Siamees.


Het hoeft niet altijd "show kwaliteit" te zijn of persé om een nestje mee te fokken, maar als u geld uitgeeft voor een rasdier, wilt u natuurlijk ook echt wat moois hebben en een kitten met super Siamees karakter.

Karakter en gezondheid is bij de werkgroep leden het belangrijkste uitgangspunt, maar ook het welzijn van de moederpoes en haar kittens staat zeer hoog in het vaandel. Daarom gaan de kittens pas weg als ze 13 weken oud zijn, een identificatie chip hebben en volledig geënt zijn. Moederpoes krijgt hooguit maar 1 maal per jaar een nestje kittens. Zo houden we de moederpoes gezond en een volgend nestje komt pas als ze volledig hersteld is.

Het is altijd mogelijk om beide ouders van een kitten te leren kennen, daarvoor kunt u desbetreffende kater eigenaar benaderen en ook van te voren het nestje bezichtigen. Hiermee kunt u een idee krijgen hoe het karakter is van een Siamees en of dat bij uw situatie past.

Kittenkoopovereenkomsten

Koopovereenkomst WTSN Thai kitten MET autopsie verplichting
(Folder Autopsie Faculteit Diergeneeskunde - Utrecht)

Kitten adviesprijs binnen Nederland  is € 700,00.
Inclusief PRA-rdAc gentest (indien één van de ouders drager is), stamboom papieren, kitten-koopcontract, Europees paspoort, 3x ontwormen, 2x enten en identificatie chip. -

Bij export naar een liefhebber of fokker in het buitenland is de adviesprijs € 1250,00 inclusief benodigde entingen (ook Rabies enting), combi-gentest en drie weken langer verzorging. (borg van 50% na eerste enting en gentest uitslag geadviseerd)

Engelse vertaling Koopovereenkomst

De WTSN kittenprijs voor buitenlandse fokkers is hoger dan de Nederlandse prijs door de benodigde entingen voor het land waar het naar toe gaat en de langere tijd dat het kitten moet blijven voor deze de grens over mag. Informatie hierover kunt u zien op de website LICG (Landelijk Informatie Centrum Huisdieren)

When our kittens go to foreign countries as family- or breeding cats, the price is € 1.250,00 This price is inclusive all necessary vaccinations, identification chip, DNA-gentest, pedigree papers, ownership documents and deworming treatment and three weeks more take care of the kitten, before it can be transported to foreign countries.

Omhoog Kittens 2020 Overzichten

Copyright © 1999-2020 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 25-10-2020