Kittens 2017
Omhoog


Beschikbare kittens in WTSN

Voor informatie kunt u contact opnemen met Gertrude v/d Zee, mob. 06 39677186
(DINSDAG, WOENSDAG en VRIJDAG van 13.00 tot 19.00 uur)
of e-mail: wtsnkittens@gmail.com

Kittenadviesprijs WTSN: Ä 650,00 binnen Nederland en in het buitenland Ä 1050,00

Informatie voor de fokkers met een nestje:

Als er een nestje is gekomen en er kittens worden opgegeven bij Gertrude, worden de kosten berekend afhankelijk van de grootte van het nestje. Pas na overmaken van het bedrag (ter grootte van het nestje) kunt u gebruik maken van de wachtlijst en wordt uw cattery gepromoot op de website. U kunt foto's plaatsen en informatie geven over uw kittens, zodat belangstellenden vooraf kunnen zien hoe uw kittens opgroeien.


De adviezen voor dek combinaties, de website promotie, het beantwoorden van vragen en de kitten wachtlijst is een service van de kerngroep voor de fokkers. Ook wil de WTSN doorgaan met autopsie vergoeding en het afnemen van gentesten als daar reden voor is. Daarom vragen we de bijdrage van de fokkers met nestjes. Onafhankelijk hoeveel kittens er opgegeven worden bij Gertrude, wordt er 10 euro per kitten in het nestje gevraagd.
Dus bijvoorbeeld een nestje van 2 gezonde kittens 20 euro, een nest van 7 gezonde kittens 70 euro.

NL72 INGB 0004 6148 57 t.n.v. F.Pekelaer - inz. WTSN

De kittens die in de werkgroep worden geboren hebben allemaal een stamboom of afstammingsbewijs. Ze zijn 3x ontwormd, 2x ingeŽnt en hebben een identificatiechip. Socialisatie is een belangrijk onderdeel in de eerste 13 weken van hun leven en daar wordt veel aandacht aan gegeven.

Het afstammingsbewijs garandeert de raszuiverheid en waarborgt het specifieke karakter van de Siamees of Thai. Het is het officiŽle bewijs van zijn ouderlijke afstamming. U kunt bovendien controleren dat het kitten vrij van inteelt is.

Een kitten zonder stamboom is officieel geen raskat. Omdat een serieuze fokker nooit zonder stamboom fokt, komt een kitten zonder stamboom uit de ongecontroleerde katten fokkerij.  Goed fokken kan niet zonder de gegevens van de voorouders te kennen. Een goede fokker probeert de beste combinatie te maken om een nestje te laten komen. Daarbij zijn niet alleen de ouders belangrijk, maar ook de voorouders tot wel 10 generaties terug. Met de stamboom papieren kunt u ook de foto's van de voorouders in de website opzoeken en daarmee een idee hebben hoe het uiterlijk van het kitten gaat worden. Ook is met een stamboom vrijwel zeker dat het kitten voldoet aan de rasomschrijving Thai of traditionele Siamees. Het hoeft niet altijd "show kwaliteit" te zijn of persť om een nestje mee te fokken, maar als u geld uitgeeft voor een rasdier, wilt u natuurlijk ook echt wat moois hebben en een kitten met super Siamees karakter.

Karakter en gezondheid is bij de werkgroep leden het belangrijkste uitgangspunt, maar ook het welzijn van de moederpoes en haar kittens staat zeer hoog in het vaandel. Daarom gaan de kittens pas weg als ze 13 weken oud zijn, een identificatie chip hebben en volledig geŽnt zijn. Moederpoes krijgt hooguit maar 1 maal per jaar een nestje kittens. Zo houden we de moederpoes gezond en een volgend nestje komt pas als ze volledig hersteld is. Het is altijd mogelijk om beide ouders van een kitten te leren kennen, daarvoor kunt u desbetreffende kater eigenaar benaderen en ook van te voren het nestje bezichtigen. Hiermee kunt u een idee krijgen hoe het karakter is van een Siamees en of dat bij uw situatie past.


Nestjes Werkgroep Traditionele Siamezen Nederland 2018


24 Februari 2018

I'Padme Ko'maew's
&
Ch.Royal Amor Star of Thai

4 kittens

Cattery Siam's Cat Love

Meer informatie  wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


9 februari 2018

Julia Feng Shui
&
RagzCats Kui

Cattery Feng Shui

4 kittens

Meer informatie  wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


7 februari 2018

Sahmaang Feng Shui
&
Sadaeng v/d Passoa-Cats

6 kittens

Cattery Feng Shui

Meer informatie  wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


Nestjes Werkgroep Traditionele Siamezen Nederland 2017


23 December 2017

Nhyhester Feng Shui
&
Playboy von Penski

4 kittens

Cattery Chan Rak Kun

Meer informatie  wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


10 december 2017

Athena van Payakaroon
&
Ch.Royal Amor Star of Thai

5 kittens (Gereserveerd)

Cattery van Payakaroon

Meer informatie  wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


22 November 2017

Zahra de Gironťs
&
Ch.RagzCats Pan

5 kittens (Gereserveerd)

Cattery Sakescha

Meer informatie  wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186


18 november 2017

Sarah &  Semen

3 kittens (Gereserveerd)

Cattery Thaimaster

Meer informatie  wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186

 


18 November 2017

Rosa Mundiís Guinevere
&
Via Vai Bhumibol

4 kittens (Gereserveerd)

Cattery v/h Lenteklokje

Meer informatie  wtsnkittens@gmail.com
mobiel: 06 39677186

Kittenkoopovereenkomsten

Koopovereenkomst WTSN Thai kitten MET autopsie verplichting
(Folder Autopsie Faculteit Diergeneeskunde - Utrecht)

Een duidelijke koop overeenkomst bij de verkoop van een kitten. Blauw gemarkeerde gedeelten dient gebruiker zelf aan te passen. Kittenadviesprijs is Ä 650,00 met 3x ontwormen, 2x enten, chippen en registratie/stamboom papieren.

Engelse vertaling Koopovereenkomst

De WTSN kittenprijs voor buitenlandse fokkers is hoger dan de Nederlandse prijs door de benodigde entingen voor het land waar het naar toe gaat en de langere tijd dat het kitten moet blijven voor deze de grens over mag. Informatie hierover kunt u zien op de website LICG (Landelijk Informatie Centrum Huisdieren)

When our kittens go to foreign countries as family- or breeding cats, the price is Ä 1050,00 This price is inclusive all necessary vaccinations, identification chip, pedigree papers, ownership documents and deworming treatment and three weeks more take care of the kitten, before it can be transported to foreign countries.

Omhoog Kittens 2017 Overzichten

Copyright © 1999-2017 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 04-02-2018