Herplaatsing
Omhoog


Herplaatsing aanvraag -
 10 oktober 2019

Wegens privé-omstandigheden zijn we voor dit lieve duo op zoek naar een nieuw gouden mandje. Fons (2009) en Sita (2008) zijn beiden sealpoint en nogal close en daarom willen we ze samen herplaatsen.

Sita is zeer nadrukkelijk aanwezig (als ze niet slaapt) en gewend het middelpunt te zijn. Kortgeleden is haar gebit gerenoveerd en ze heeft sinds kort medicatie ivm hoge bloeddruk.

Fons is een knuffelbeertje, een stukje rustiger, hij was iets te zwaar en moest een kilo afvallen. Daarvan is hij inmiddels al drie ons kwijt met speciaal voer. Hij krijgt een zak voer mee.

De katjes zijn géén kinderen en geen honden gewend.

De meest ideale situatie zou een huisje zijn waar de katjes niet hoeven te concurreren met andere katten en lekker veel aandacht kunnen krijgen.

Wie zou deze lieverdjes in huis willen nemen en gaan genieten van alle liefde die ze je ongetwijfeld gaan geven?

Informatie inwinnen bij Gertrude van der Zee:
06 39677186
(DINSDAG, WOENSDAG en VRIJDAG van 13.00 tot 19.00 uur)
of e-mail: wtsnkittens@gmail.com
 Herplaatsing volwassen Thai en ouderwetse Siamezen

Zo nu en dan krijgen we het verzoek om een volwassen Thai (of oud type Siamees) te herplaatsen. Dit kan vele uiteenlopende redenen hebben. Ook krijgen we aanvragen van mensen die liever een volwassen dier hebben dan een kitten. Volwassen dieren zijn vaak wat rustiger en stabieler van karakter. We proberen vraag en aanbod op elkaar af te stemmen.

De aangeboden volwassen Thai's zijn altijd gecastreerd en hebben natuurlijk hun benodigde entingen gehad. Een herplaatsing gebeurd altijd in overleg tussen beide partijen en met een proeftijd van een bepaalde periode. Meestal wordt een bedrag van ongeveer 100 tot 200 euro gevraagd voor en herplaatsing. Bij jonge katten is de prijs afhankelijk van de leeftijd van herplaatsing en gaat dat in overleg met de eigenaar.

Informatie inwinnen bij Gertrude van der Zee:
06 39677186
(DINSDAG, WOENSDAG en VRIJDAG van 13.00 tot 19.00 uur)
of e-mail: wtsnkittens@gmail.com


Deze twee lieve Siamezen hebben al snel een warme mand gevonden!

Sjoef (2 jaar oud) en Jeppe (1,5 jaar oud) zijn verhuisd.


Ragzcats Alnitak (2014) and Menkar (2016).

Ze komen in oktober aan in Nederland en worden op Schiphol opgehaald.

Bij import uit het buitenland, controleer goed alle import regels, want in Amsterdam zijn ze erg streng op de invoer regels!

 


Bommel

Bommel is helemaal weer rustig na alle consternatie. Hij is opgehaald door twee lieve mensen die hem een warme mand bieden in een rustige omgeving.


Aloha (Piep)

Met Piep gaat het heel goed, ze heeft zich uitstekend aangepast aan de nieuwe situatie en lijkt nu helemaal op haar plek.

 

Omhoog Contact & Informatie De Thai Catteries & liefhebbers Kitten Info WTSN Thai katers Herplaatsing In het zonnetje Fokker Informatie Medische Informatie Favorite Websites

Copyright © 1999-2019 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 11-09-2019