Herplaatsing
Omhoog

Herplaatsing volwassen Thai en ouderwets type Siamezen

Zo nu en dan krijgen we het verzoek om een volwassen Thai (of oud type Siamees) te herplaatsen. Dit kan vele uiteenlopende redenen hebben. Ook krijgen we aanvragen van mensen die liever een volwassen dier hebben dan een kitten. Volwassen dieren zijn vaak wat rustiger en stabieler van karakter.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Cora Hoffmann, mob. 06 39677186
(Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag 13.00 tot 18.00 uur)
e-mail: wtsnkittens@gmail.com

De aangeboden volwassen Thai's zijn altijd gecastreerd en hebben natuurlijk hun benodigde entingen gehad.


Een herplaatsing gebeurd altijd in overleg tussen beide partijen en met een proeftijd van een bepaalde periode. Meestal wordt een bedrag van ongeveer 100 tot 200 euro gevraagd voor en herplaatsing. Bij jonge katten is de prijs afhankelijk van de leeftijd van herplaatsing en gaat dat in overleg met de eigenaar.

Misty

Dit is Misty een mooie lilac Tortie Point poes  Ze is herplaatst vanwege onverenigbaarheid in de groep, ze was niet gelukkig bij ons.

Het gaat nu fijn met haar in haar nieuwe omgeving.

Oliver en Charlie,

twee broers, hebben samen een nieuw baasje gevonden waar ze zich meteen thuis voelden.

We zijn blij dat we hierin hebben kunnen meehelpen.


Oskar en Tara

 hebben een fijn warm mandje gekregen via de WTSN. Hun baasje kreeg een ernstige ziekte en kon niet meer voor ze zorgen. Gelukkig zijn ze snel helemaal gewend in hun nieuwe omgeving.

Deze twee lieve Siamezen hebben al snel een warme mand gevonden! Sjoef (2 jaar oud) en Jeppe (1,5 jaar oud) zijn verhuisd
 

Emma

Ook Emma is verhuisd, na haar sterilisatie was ze niet meer gelukkig in de groep en dan is het beter om een rustige omgeving te zoeken.

Bommel

Bommel is helemaal weer rustig na alle consternatie. Hij is opgehaald door twee lieve mensen die hem een warme mand bieden in een andere omgeving.

 

Aloha (Piep)

Met Piep gaat het heel goed, ze heeft zich uitstekend aangepast aan de nieuwe situatie en lijkt nu helemaal op haar plek.

 

Fons en Sita

Na een heftige periode voor Sita, die toch zieker was dan in aanvang gedacht werd, is besloten om haar niet te herplaatsen, maar in goed overleg in te laten slapen.

Fons is inmiddels naar een goed warme nieuwe omgeving. En tot ons grote verdriet is hun baasje ook naar de andere wereld gegaan. Misschien hebben Sita en haar baasje elkaar weer gevonden en kijken toe hoe gelukkig Fons is op zijn nieuwe plek.

Omhoog Contact & Informatie De Thai Catteries & liefhebbers Kitten Info WTSN Thai katers Herplaatsing In het zonnetje Fokker Informatie Medische Informatie Favorite Websites

Copyright 1999-2021 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 22-11-2022