Als kindje had mijn overgrootmoeder een seal point siamees, hij was van haar overleden dochter. Wat was ik geļntrigeerd door zijn diepblauwe ogen, hij was geen kinderen gewoon. Dus mijn pogingen om hem met liefde te overladen mislukte jammerlijk. Hij zat dan boven op de kast als een standbeeldje en keek minzaam op mij neer.

Toen ik 12 jaar was kochten mijn ouders een huis, daarachter was de steenbakkerij met allemaal wilde katten. Vermits ik een dieren redster in spe was ging ik ze in het geheim voeren. Onder die katten was een siamees na een hele tijd en veel geduld kreeg ze vertrouwen, en kwam ze tot in de keuken. Zoveel verdriet toen mijn ouders me vertelden dat ze overleden was.

Toen ik eind 30 was en heel wat poezen had gehad, die buiten liepen. Met alle ellende en verdriet tot gevolg: overreden, ziekte's,...Zag ik toevallig een feuilleton van Charmed, en daar liep een siamees. Zou ik,... en na een tijdje kon ik Isis een ​Siameesje gaan halen in Wavre. Wat was het een babbelaarster, ik was verkocht. Ze heeft 18 jaar en half bij mij gewoond. Toen zij overleed hadden we enkel nog ons lapjeskat Mimi die een verleden heeft van zware mishandeling en die ze op straat wilden gooien.

Na een tijdje besloten wij om uit te kijken naar weer zo'n meisje in huis. Nadat ik een aantal kattenshows had bezocht, was ik geschokt. Waar was de siamees die ik kende?

Gelukkig vond ik een fokster aangesloten bij het WTSN en hebben wij ons op de wachtlijst gezet. Na een lange wachttijd konden we Shiva een blue point meisje gaan halen in Nederland. Een babbelaarster, aanhankelijk,lief en heel speels. Mimi sloot na drie dagen vriendschap en dat is gebleven. We wilden graag een speelkameraadje voor Shiva. En na een jaar konden we Macha gaan halen bij een Belgische fokster ze is een erg lief, zacht en slim meisje.

Kort nadien kregen we de kans om ons Moustique te gaan halen bij een Belgische fokster, hij kwam zag en overwon. Hij is super lief, en de dikste vriend van Macha en ook Shiva is onder zijn charmes bezweken. Zodanig dat onze beide dames binnenkort hun eerste nestje verwachtten.


12 juni 2017

Macha &
Moustique
5 kittens

26 juni 2017

Shiva &
Moustique

- 3 kittens

 

Cattery De La Gedinnoise

Copyright © 1999-2017 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 20-11-2017