Cattery Bodayin
Omhoog Bliksem Blanco Bodayin


Ling en Liang

In 1986 is mijn liefde voor Siamezen begonnen met twee broers die mijn ouders hadden gekocht. Het waren een bluepoint en een lilac-tabbypoint. In 2006 ging ikzelf op zoek naar een Siamees. Op mijn zoektocht viel het uiterlijk van de “moderne” Siamezen mij een beetje tegen. Tijdens een bezoek aan een kattenshow kwam ik in gesprek met Marloes van Cattery Feng Shui die daar aanwezig was met haar Thai. Zij vertelde me over de Thai en ik wist het zeker, dit was de kat waar ik naar op zoek was. Via haar kwam ik in contact met de WTSN die op zoek gingen naar een bluepoint poesje.

Ch.Daya La Sorpresa Peluda
(= geschenk in Sanskriet)

In april 2007 kwam ik in contact met Nicole van Cattery Kahurangi. Er was een nestje en ik kwam in aanmerking voor een blue point poesje. Toen ik het poesje zag was ik meteen verliefd. Wat een beauty. Daya is een rustig, beetje verlegen poesje. Ze kijkt eerst de kat uit de boom bij alles wat ze doet. Ze ligt graag op schoot en is altijd in de buurt maar niet opvallend. Als het te druk is in huis trekt ze zich graag terug op ons bed. Voor bekenden en rustige mensen is het een geweldige kroelkont. Zijn ze te druk dan blijft ze uit de buurt. Toen ze 4 maanden oud was ben ik met haar en haar zus naar onze eerste show gegaan. Ze deed het prima en ik kreeg het advies van de keurmeester om haar vooral vaker op een show te laten zien. In november 2007 op de show in Waalre, waar een Thai Special was, werd ze uitgeroepen tot BESTE THAI KITTEN. Daya heeft fantastische ogen die diepblauw van kleur zijn. Inmiddels heeft ze haar tweede CAC gehaald.

Yindee  La Sorpresa Peluda
(= welkom in Thais)

Deze lilac point is een verhaal apart. Tijdens mijn bezoek aan de cattery viel ik als een blok voor deze “malloot”. Zij is druk, ALTIJD aanwezig, beetje gek, lomp en volgens mij heeft ze niet in de gaten dat ze een kat is. Ze kruipt in alle kastjes en wil altijd vooraan zitten als je ergens mee bezig bent en zit daardoor regelmatig opgesloten in een kastje. Kinderen vind ze geweldig en is altijd bij ze in de buurt. 


Ramses van Mens

Sinds enige tijd was ik op zoek naar een kater om in de toekomst mij twee dames van nageslacht te kunnen voorzien. In een gesprek daarover met Ineke gaf ik aan dat ik een duidelijke voorkeur had voor bepaalde kleuren. Ineke wist dat er bij Cattery van Mens een nestje verwacht werd met kans op Foreign White (mijn grote wens). Het was dus nog lang afwachten of er kittens geboren zouden worden en of er dan ook katertje bij zou zitten die toevallig ook nog wit was. Gelukkig werden er twee katertjes geboren en na zo'n 4 weken was het echt wel duidelijk dat er 1 witte bij was. Vanaf het moment dat ik op kraamvisite ben geweest wist ik het zeker.....dit gaat hem worden.


Ramses is leuk, ondeugend, geweldig lief, een grote kroelkont, druk, eigenwijs, opdringerig, herrieschopper, nou ja ga zo maar door. Ik weet zeker dat ik mijn handen vol ga krijgen aan hem want meneer is nergens bang voor en super ondernemend. Hij pikt eten uit de pannen en dan vooral Bami, Spinazie en Spaghetti. Wij zijn super blij met de kater die over een fantastisch karakter beschikt.

Bliksem Blanco Bodayin (Stamboom)

Bliksem is een foreign white kater met prachtig blauwe ogen. Sinds augustus 2013 heeft deze kleur een CAC status en kunnen we hem ook naar shows meenemen. En daar charmeert hij elke keurmeester!

En dit is onze piepmuis Diaval, geboren uit het laatste nestje van Daya en Ramses. Ze woont vlak bij ons en mag tzt een nestje krijgen op naam van cattery Bodayin.

Diaval Onze Piepmuis Bodayin
Seal tortiepoint is een aparte kleur bij de Thai en het lijkt wel of ze net zo speciaal van karakter zijn als hun speciale vlekjes, rood en zwart.
 

Cattery Bodayin

Winette Stout

Omhoog Cattery Aldonsa Cattery Amalthea Cattery Anyamanii Cattery Arlasina Cattery Asenka Cattery Ashra's Cattery Baduhenna Cattery les Bas Bavards Cattery Beauquesne Cattery Birraio Cattery Bisayni Cattery Bleuette Cattery Bodayin Cattery Cascabel Cattery Chan Rak Kun Cattery Cinekat Cattery Cinshi Cattery du Comte d’lle Cattery Corstajepa Cattery Diara Cattery Dignity Due Mila Quattordici Cattery Felis Cantans Cattery Feng Shui Cattery Flynnyara Cattery Gassho Meiso Cattery Girones Cattery Guami Cattery los Guapos Cattery v/d Hijkerhoeve Cattery Hastinapura Cattery Hochterhoeve Huellas Latinas Cattery Jematori Cattery Kaatje Cattery Khang Tauping Cattery Koh Banka Cattery Kwebbels Van het Lenteklokje Cattery Liry Tom Cattery Mac Mabje Cattery Majicou Cattery v/d Mansborgh Cattery Maupi Cattery El Mobotan Cattery v/d Moermond Cattery Mostiamo Cattery Nagual Cattery Nausikaä Cattery Nisma Cattery Organa Cattery Paithoon Cattery Payakaroon Cattery Popocatepetl Cattery Ramosbrasa Van de Rode Zonnehoed Cattery Rosa Mundi Cattery Sakescha Sangat Manis Cattery San Telmo Cattery Shabloel Cattery Shatazou Cattery Siam's Cat Love Cattery Singto Cattery Simsalabim Cattery Thaimaster Cattery Thong Kam Cattery Texelcats Cattery del ThyMar Cattery Tizzunplaetje Cattery Tjen Foe Thai Cattery Tory Cattery Via Vai Cattery Vyomesh Cattery Wat Arun Cattery Westerwolde Cattery Xaymni si Khram Cattery ZaWi Vesper & Audrey Abeltje Susu, Budhike & Elsie Shiva la Sorpresa Peluda Beauty & Choco Fleur en Lotje Sirikit Sie Faa Taa Lotje, Sam en Ben Sjokko & La-Wan Zanga de Cascabel

Copyright © 1999-2019 [Cascabel productie] Niets van deze site mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie,
microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de webmaster.
Laatst bijgewerkt 11-09-2019